Decizie radicală, în ALDE Timiş! S-a stabilit în unanimitate că Tăriceanu şi cei din jurul lui trebuie să demisioneze!

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Birourile reunite ale forurilor de conducere ALDE Timiș au dezbătut astăzi, problemele apărute în sânul partidului.

S-au pus pe tapet atât rezultatele dezastruoase obţinute la alegerile europarlamentare, cât şi alianţa electorală cu Pro România, dar şi excluderea recentă a unora dintre membri, acuzaţi că ar fi făcut pact cu PSD.

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: Femeie de 65 de ani, ucisă de un tânăr teribilist! Maşina victimei a fost aruncată de pe pod

“Am avut o dezbatere foarte bună cu colegii din Timiș și am analizat întreaga situație politică din interiorul ALDE. Mă bucur că fiecare coleg și-a spus părerile deschis și fără rețineri, așa cum e normal să fie! Deciziile luate astăzi, 14 septembrie 2019, le vom transmite conducerii centrale în speranța dezbaterii și analizei și acceptarea măsurilor de redefinire a ALDE!
Imi doresc ca energia echipei de tineri din filiala Timiș să se regăsească și în forurile de conducere centrale pentru că astăzi ALDE are nevoie de o redefinire și o reîmprospătare, cu oameni noi, proactivi, creativi, care să vină cu idei și proiecte pentru România și români! Noi ne dorim o construcție solidă a ALDE, ei își doresc binele propriu”, spune preşedintele ALDE Timiş, Marian Cucşa.

Mai exact, în şedinţa de astăzi au fost luate următoarele decizii:

– Asumarea rezultatelor dezastruoase ale ALDE de la alegerile europarlamentare și managementul defectuos al partidului fapt pentru care solicită demisia conducerii centrale, ca gest de demnitate.

– ALDE Timiș solicită organizarea, în perioada imediat următoare, a unui congres extraordinar al ALDE (în maxim o lună de la data primirii acestei informări), pentru alegerea unei noi conduceri și redefinirea proiectului ALDE.

– ALDE Timiș solicită rediscutarea tuturor deciziilor luate în forurile de conducere, în ultimele 3 luni!

– ALDE Timiș nu este de acord cu asocierea politică cu Pro România.

– ALDE Timiș susține colegii exluși cu multă lașitate din partid doar pentru că NU au fost de acord cu actualele decizii.

CITEŞTE ŞI: Dan Barna, validat preşedinte USR, la Timişoara! Principala lui contracandidată, împiedicată să vorbească

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.