Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dan Barna, validat preşedinte USR, la Timişoara! Principala lui contracandidată, împiedicată să vorbească

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi a început la Timişoara, cel de-al V-lea Congres al USR, pentru desemnarea unei noi echipe de conducere.

Primul pas a fost validarea preşedintelui, etapă formală, dat fiind faptul că alegerile propriu-zise s-au desfăşurat în perioada 1-5 septembrie.

CITEŞTE ŞI: Imagini de coşmar, în urma unui accident rutier! Un bărbat a murit pe loc, după ce maşina lui a fost spulberată de un camion

Din cei aproape 500 de delegaţi prezenţi la Congresul Naţional al partidului, 429 l-au confirmat în funcţie pe Dan Barna, cel care va fi şi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte.

“Le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată. Este o enormă bucurie să fiu astăzi la Timişoara. Patridul nostru a făcut, timp de trei ani istorie. În 2016 eram profesioniști, antreprenori, oameni din ONG, din multinaționale, din diverse firme. Cumva situația din țară ne-a promis că nu mai putem sta de o parte. Am devenit un partid căruia nimeni nu îi dădea o șansă, dar care a devenit a treia forță politică”, a declarat preşedintele USR, Dan Barna.

Evenimentul nu a fost lipsit însă de incidente. Cosette Chichirău, principala contracandidată a lui Barna, nu a fost lăsată să vorbească, atunci când a vrut să ia cuvântul.

cosette chichirau

Cosette Chichirău este cea care a contestat scrutinul online, vorbind despre suspiciuni de fraudare a alegerilor.

“Am vrut să pun o întrebare tehnică, acestei comisii electorale, şi anume unde putem găsi raportul de audit. Mi s-a transmis că a fost înaintat Biroului Naţional. În orice caz, eu am dat un vot de validare pentru preşedintele Dan Barna. Sunt convinsă că totul a fost bine şi merge mmai departe”, a declarant Cosette Chichirău.

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al USR s-au desfăşurat în două etape.

CITEŞTE ŞI: Imagini de coşmar, în urma unui accident rutier! Un bărbat a murit pe loc, după ce maşina lui a fost spulberată de un camion

În prima etapă au votat toţi membrii de partid, electronic.

Şi-au exprimat opţiunea, 9.314 persoane, dintre care 6.097, adică aproape 66%, au votat pentru Dan Barna.

Cea de-a doua etapă s-a desfăşurat astăzi la Timişoara, unde delegaţii din fiecare judeţ au confirmat rezultatul alegerilor iniţiale.

usr

 

1 comentariu

  • Folică

    Cheful Odraslelor Securiștilor și Milițienilor din USR la Mall-ul Securiștilor.

    Raportează Folică Luni, 16 Septembrie 2019 12:08 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login