Skip to main content

De tot râsul! Explicaţia halucinantă a unui tânăr prins cu un pistol în maşină! Cum a justificat arma pe care o avea?

În itmpul unei acţiuni de prevenire a faptelor ilicite, un echipaj de jandarmi a observat mai mulţi tineri care aveau un comportament ciudat.

Aceştia erau în parcarea unui centru comecial din municipiul Arad, iar la vederea forţelor de ordine, au devenit agitaţi.

Jandarmii s-au apropiat de grupul de tineri, pentru o verificare de rutină, în timpul căreia au descoperit o armă în maşina lângă care erau aceştia.

CITEŞTE ŞI: Patologia pulmonară în centrul atenției la conferința regională de pneumologie, organizată în premieră, la Timişoara

Este vorba despre un pistol de calibrul de 9 mm, cu două cartușe, ascunse în buzunarul scaunului din dreapta.

Întrebat despre provenienţa armei, proprietarul autoturismului, un bărbat de 32 de ani, le-a spus jandarmilor că a găsit-o în maşina pe care o cumpărase în urmă cu un an.

„Un echipaj de jandarmerie, care se afla în misiune de menținere a ordinii publice în municipiul Arad, a legitimat în parcarea subterană a unui centru comercial, un grup de tineri cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, care manifestau un comportament suspect. Fiind întrebați dacă au asupra lor substanțe sau obiecte interzise la deținere, aceștia au declarat că nu dețin. În continuare, în urma controlului efectuat, jandarmii au descoperit în buzunarul scaunului din dreapta al autoturismului un pistol cu calibrul de 9 mm, cu muniția aferentă, respectiv 2 cartușe. Întrebat dacă deține permis de port armă, proprietarul mașinii le-a declarat jandarmilor că ar fi cumpărat autoturismul în urmă cu aproximativ un an iar pistolul l-ar fi găsit ulterior în mașină și urma să îl arunce”, transmite

Pe numele bărbatului, în vârstă de 32 de ani, au fost întocmite actele de sesizare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor iar acestea, alături de pistol și muniție, vor fi predate instituțiilor abilitate să continue cercetările.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa, mâine, pe mai multe străzi din Timișoara! Vezi aici dacă ești afectat

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.