Skip to main content

De tot râsul! Explicaţia halucinantă a unui tânăr prins cu un pistol în maşină! Cum a justificat arma pe care o avea?

În itmpul unei acţiuni de prevenire a faptelor ilicite, un echipaj de jandarmi a observat mai mulţi tineri care aveau un comportament ciudat.

Aceştia erau în parcarea unui centru comecial din municipiul Arad, iar la vederea forţelor de ordine, au devenit agitaţi.

Jandarmii s-au apropiat de grupul de tineri, pentru o verificare de rutină, în timpul căreia au descoperit o armă în maşina lângă care erau aceştia.

CITEŞTE ŞI: Patologia pulmonară în centrul atenției la conferința regională de pneumologie, organizată în premieră, la Timişoara

Este vorba despre un pistol de calibrul de 9 mm, cu două cartușe, ascunse în buzunarul scaunului din dreapta.

Întrebat despre provenienţa armei, proprietarul autoturismului, un bărbat de 32 de ani, le-a spus jandarmilor că a găsit-o în maşina pe care o cumpărase în urmă cu un an.

„Un echipaj de jandarmerie, care se afla în misiune de menținere a ordinii publice în municipiul Arad, a legitimat în parcarea subterană a unui centru comercial, un grup de tineri cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, care manifestau un comportament suspect. Fiind întrebați dacă au asupra lor substanțe sau obiecte interzise la deținere, aceștia au declarat că nu dețin. În continuare, în urma controlului efectuat, jandarmii au descoperit în buzunarul scaunului din dreapta al autoturismului un pistol cu calibrul de 9 mm, cu muniția aferentă, respectiv 2 cartușe. Întrebat dacă deține permis de port armă, proprietarul mașinii le-a declarat jandarmilor că ar fi cumpărat autoturismul în urmă cu aproximativ un an iar pistolul l-ar fi găsit ulterior în mașină și urma să îl arunce”, transmite

Pe numele bărbatului, în vârstă de 32 de ani, au fost întocmite actele de sesizare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor iar acestea, alături de pistol și muniție, vor fi predate instituțiilor abilitate să continue cercetările.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa, mâine, pe mai multe străzi din Timișoara! Vezi aici dacă ești afectat

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.