Skip to main content

Alertă la frontieră! Poliţiştii au cerut ajutorul comisarilor de Mediu, după ce au depistat un transport uriaş de deşeuri

Poliţiştii de frontieră de la Moravița au oprit, la intrarea în ţară, un camion care transporta o cantitate uriaşă de deşeuri din aluminiu.

Şoferul, un cetăţean român de 44 de ani, a prezentat documentele solicitate conformă corora deşeurile erau trimise de o firmă din serbia, către una din România.

CITEŞTE ŞI: Fără apă în Moşniţa Nouă! Aquatim face lucrări de modernizare a reţelei

Poliţiştilor li s-a părut ceva suspect, aşa că i-au chemat în sprijin pe comisarii Gărzii de Mediu Timiș, care au făcut verificări mai amănunţite.

Astfel s-a descoperit că transportul era ilegal, motiv pentru care nu i s-a permis accesul în ţară.

“Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii de Mediu Timiș. Astfel, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 19.840 kilograme deșeuri din aluminiu.Procedând la verificarea documentelor de transfer, s-a constatat faptul că acestea sunt incomplete, nefiind astfel respectate prevederile legale în vigoare”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Primăria Timişoara se laudă că a schimbat 500 de becuri. A redus consumul de energie, cu 60%

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.