VIDEO: De-a râsul-plânsul! Primarul din Timiş care îşi face de ruşine comuna

Ghinion curat pentru locuitorii din Checea, care de 5 ani se chinuie să îşi găsească un primar competent, care să le apere interesele.

Din 2017, când Dorin Birdean a murit, Primăria din localitate pare a fi blestemată.

În primă fază, checenii l-au ales pe Daniel Florea, care însă a fost dat jos din funcție de Agenția Națională de Integritate.

Foamea de bani și putere și nu în ultimul rând, încălcarea repetată a legii l-au adus pe Florea în fața instanțelor de judecată, care i-au luat mandatul de primar. 

CITEŞTE ŞI: Măsuri speciale pentru prevenirea infecțiilor COVID 19 la Centrul OncoHelp din Timișoara!

Mai exact, între 2014 și 2018, pe când era viceprimar, Daniel Florea era și patron al unei societăți comerciale, lucru interzis de lege.

Apoi, între 31 august 2016 și 10 iunie 2017, a devenit membru al consiliului de administrație al școlii din comună, situaţie clară de incompatibilitate.

Imediat după pierderea mandatului, locul lui Daniel Florea a fost ocupat de nașul său care deține funcția de viceprimar.

Dar, nici de data asta nu a fost cu noroc pentru checeni, care se ruşinează cu cel care a ajuns să îi reprezinte.

Ionuț Breje a intrat în politică la 35 de ani, cu exact opt clase. I s-a oferit ocazia să facă 12 clase, prin programul “A doua șanșă”, aşa că s-a înscris la Liceul ”Romulus Paraschivescu” din Lovrin, la cursurile de frecvență redusă.

Conform documentelor primite de la instituția de învățământ, primarul din Checea și-a terminat studiile la vârsta de 40 de ani.

Din spusele unui profesor de la Liceul din Lovrin, pentru Breje, examenul de bacalaureat au fost precum probatul pantofilor: îți bagi picioarele și pleci. 

Chiar şi aşa, Breje a fost primit cu braţele deschise de PNL, partid care, de dragul voturilor, a coborât ştacheta până la cel mai de jos nivel.

Liderii liberali nu doar că l-au primit în organizaţie, dar au şi început pregătirile pentru cea mai înaltă funcție din comună.

CITEŞTE ŞI: Monumentele istorice din Timișoara cu ”carte de vizită”! Primăria pregătește un proiect pentru semnalizarea corespunzătoare a clădirilor

Astfel, la alegerile locale din 2020, Ionuț Breje a fost cocoțat în capul listei candidaților PNL pentru Consiliul Local, iar de aici și până la obținerea funcției de viceprimar, Breje a trebuit să facă un simplu act de prezență.

Acum, este primar interimar şi, conform Fișei Postului, răspunde de tineret, ordine publică şi mediu. Tot el este responsabil și de punerea în valoare a monumentelor istorice, organizează, conduce, îndrumă, coordonează și controlează întreaga activitate de gospodărire și înfrumusețare a comunei.

Sunt responsabilități de care se ocupă un primar care nu excelează nici măcar la capitolul “Comunicare”.

Din contră, Breje se exprimă asemenea unui elev mediocru din clasa a IV-a. Dar, spune că toate lipsurile sunt compensate de bunătatea pe care o are şi de experienţa de viaţă.

“Când am venit în comuna noastră, am venit un tânăr cu nevoi. N-am venit din neam împărătesc, m-am ridicat cu forțele mele, de la unii am primit ajutor, unii mi-au dat un umăr, puțini sunt cei ce l-au retras acum. Pentru unii sunt un șofer, pentru alții că n-am facultate, pentru unii nu-s bune prieteniile mele, dar pentru alții sunt Ionică! Ionică cel cu frică de Dumnezeu, Ionică cel cu ușa deschisă, Ionică care dintr-o întâmplare și-o voie a lui Dumnezeu am ajuns în administrația locală. Aici, am învățat să fiu mai mult în spărtură și să mă zbat pentru comuna mea, să bat la multe uși închise și să le pot deschide pentru că întâi m-am dus cu Dumnezeu alături și cu voința pentru comuna noastră, pentru oamenii din ea, pentru proiecte, pentru dezvoltare, pentru modernizare. Alții îmi răstălmăcesc cuvintele, nu din bunătate sunt convins. Nimeni să nu uite de unde a plecat, eu n-am uitat: eu sunt Ionică!”, a scris Ionuț Breje, pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (2)

  • De cine este semnat articolul nu știm, cine este incompetentul/incompetenta care se ascunde în spatele lui…fundul cui îl pupă știm,mai știm de asemenea că îi lipsește mare parte din creier,dar am vrea să știm și numele idiotului care face România de râs.

  • Rușine sa va fie ,celor care de fapt își fac comuna de ras sunteți voi .,cei implicați cu aceste porcări ,sa chemați televiziunea și sa spuneți baliverne …Că domnul primar Florea tunde iarba pe marginea șoselei pana la haltă,asta nu ati văzut, și cu propriul tractor ,rușine sa va fie ,nu va mai ajunge ciolanul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.