Skip to main content

Update: Muncitorii îngropaţi sub dărâmături au fost găsiţi de pompieri, după aproape 24 de ore

Cei doi bărbaţi care erau într-o autobasculantă peste care s-a prăbuşit un turn de extracţie, au fost găsiţi.

Primul, un muncitor de 41 de ani, fost descoperit sub o placă din beton, fiind scos de acolo de echipele de intervenţie.

CITEŞTE ŞI: Date de ultimă oră! Ne apropiem de 400 de morţi cu COVID-19, iar numărul îmbolnăvirilor creşte în continuare

Din păcate, muncitorul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, astfel că medicii nu au mai putut decât să constate decesul,

După aproximativ două ore, a fost găsit şi colegul lui, în vârstă de 31 de ani.

Acesta era îngropat sub tone întregi de moloz, la doar câţiva metri depărtare de cealaltă victimă.

Din păcate, şi el este decedat, fiind pur şi simplu strivit de greutatea turnului care s-a prăbuşit.

Acum cazul este anchetat de poliţiştii hunedoreni care urmează să stabilească exact cum s-a petrecut tragedia şi cine este de vină.

De asemenea, pe fir au intrat şi inspectorii de muncă, pentru că accidentul de la mina Uricani s-a petrecut în timpul programului de lucru.

CITEŞTE ŞI: Video: Acţiune în forţă a poliţiştilor! Au descins la oamenii care nu au respectat carantina

Cei doi muncitori lucrau la ecologizarea minei, în momentul în care un turn de extracţie, programat să fie demolat, s-a prăbuşit peste utilajul lor.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.