Curată democraţie! Deputatul Matei Suciu vrea eliminarea din partid a celor care aduc critici conducerii PSD Timiş

Este tensiune maximă în PSD Timiş, unde mai mulţi primari şi viceprimari contestă capacităţile de lider ale lui Călin Dobra.

Aceştia au mers zilele trecute la Bucureşti şi i-au cerut lui Dragnea readucerea în fruntea filialei a lui Titu Bojin, singurul care, în opinia lor, poate ţine organizaţia unită.

CITEŞTE ŞI: Tânără de 19 ani, dispărută de aproape o săptămână de acasă! Familia este disperată

De asemenea, contestatarii lui Dobra au cerut şi anularea alegerilor din Timiş, anunţate pentru data de 1 martie.

Însă, nici susţinătorii lui Dobra nu au stat cu mâinle în sân. Ei au încercat prin toate mijloacele să îi atragă pe dizidenţi pe partea lor, iar în unele cazuri au reuşit.

“Mulţi dintre semnatari nu au mai făcut deplasarea la Bucureşti, iar alţii nu au recunoscut că au semnat. Sunt lucruri urâte care în mod firesc exced dezbaterii internă care trebuie să existe, pentru că e democraţie în sânul partidului”, spune consilierul local, Dan Idolu.

Deputatul Matei Suciu este însă mult mai tranşant. El consideră că cei care au păreri divergente nu au ce căuta în partid.

CITEŞTE ŞI: Sfârșit tragic pentru un șofer de tir! S-a dat jos din cabină și a fost spulberat de o mașină

Sigur este că la 1 martie vom avea un preşedinte şi un for de conducere ales statutar. După aceea, cine mai încearcă să bulverseze această conducere nou aleasă, clar trebuie eliminat”, a spus deputatul Matei Suciu.

Dacă vor fi sau nu alegeri interne la începutul lunii martie, se va decide sâmbătă, în Comitetul Executiv al PSD Timiş.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.