Skip to main content

Cum să ai cea mai confortabilă locuinţă? Experţi în design interior şi producători de mobilă îţi dezvăluie toate secretele la Expo Mobila Timişoara

Mâine, la Centrul Regional de Afaceri, începe cea de-a treia ediție din acest an a Expo Mobila Timişoara, eveniment dedicat industriei mobilei care se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.

Această ediție a expoziției aduce în prim-plan o paletă diversă de piese de mobilier, fiecare fiind o operă de artă în sine.

Accentul este pus pe posibilitățile infinite de a decora un living, pe paturile și saltelele care promit un somn odihnitor și pe peste 100 de modele de canapele, reflectând tendințele anului 2023.

„Odată cu schimbarea stilului nostru de viață, lucrul de acasă și programul flexibil hibrid, confortul devine esențial în designul interior și în alegerea pieselor de mobilier. Se remarcă piesele elegante și confortabile, cu funcționalități multiple”, spune unul dintre producătorii de mobilier care va fi prezent la eveniment.

Un alt expozant, producător și exportator de mobilier, vorbește despre importanța amenajărilor interioare, fiind prezent în expoziție cu mobilier curbat specific anilor ‘70, mult solicitat de cumpărători.

Grupul de producători de canapele, colțare, fotolii și scaune prezintă piese cu linii rotunjite, inspirate din formele naturii, care creează un mediu intim, confortabil și prietenos în camera de zi sau în grădina de acasă.

Canapelele sunt disponibile în variante cu colțuri mari sau în combinații modulare, în culorile anului, cu accent pe nuanțele de auriu metalic, maro ars, crem, bej în variate tonuri, verde subtil, albastru și teracotă, în texturi prietenoase.

Culorile cărămizii și portocaliului sunt extrem de căutate, iar aceste nuanțe trec de la tapițeria canapelei la pereți, devenind piese de accent.

Pentru a doua oară la Timișoara, reprezentanța unei companii producătoare din Spania aduce în fața publicului o gamă largă de canapele, colțare și fotolii modulare echipate cu cele mai recente tehnologii smart, controlabile prin telecomandă sau aplicații.

Compania pregătește numeroase surprize pentru vizitatori, precum transport și montaj gratuit pentru produsele achiziționate și reduceri generoase de până la 35% pe perioada expoziției.

Acest eveniment adună 12 producători români din diferite orașe (Timișoara, Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca), dar și importatori recunoscuți din domeniul mobilierului, inclusiv din Republica Moldova.

Expoziţia, organizată de CCIAT, poate fi vizitată de joi până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, și duminică, între orele 10:00 și 18:00, iar intrarea este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.