Skip to main content

Cum a măsluit Fritz, un concurs de angajare, pentru a-şi aduce favorita, în Primărie? Vezi aici decizia instanţei de judecată

Ies la iveală tot mai multe ilegalităţi făcute de USR-iştii care conduc Primăria Timişoara şi care, au câştigat alegerile pozând în oameni noi şi integri.

Cea mai recentă dovadă în acest sens este decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara, în cazul angajării Rebeccăi Bedelean.

CITEŞTE ŞI: Poveşti care te vor emoţiona până la lacrimi, spuse de mesteceni, lângă Timişoara! Trebuie doar să scanezi codul QR

Acesta a ajuns în funcţia de grădinar-şef al oraşului, în urma unui concurs aranjat, fiind asumată de administraţia USR-istă, deşi nu îndeplinea condiţiile pentru a ocupa un astfel de post.

Mai exact, pentru a candida Rebecca Bedelean avea nevoie de vechime în domeniul Peisagisticii, de cel puţin 5 ani.

Comisia de concurs i-a respins dosarul, tocmai pentru că nu îndeplinea această condiţie, însă Bedelean a depus contestaţie şi până la urmă a fost acceptată, admisă şi angajată.

Acest lucru a fost ilegal, după cum au concluzionat judecătorii de la Tribunalul Timiş, apoi cei de la Curtea de Apel, care au fost sesizaţi de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

„Soluția pe scurt: Respinge recursurile formulate de recurenții – pârâţi Primarul Municipiului Timişoara şi Municipiul Timişoara şi Bedelean Rebecca Ioana în contradictoriu cu intimata – reclamantă Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici împotriva sentinţei civile nr. 715/03.08.2022.2022 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul nr. 1295/30/2022. Fără cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată azi, 02.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia Curţii de Apel Timişoara.

Magistraţii au dat această sentinţă exact în ziua în care Domini Fritz, artizanul acestei angajaări ilegale, vorbea despre curăţenia pe care a făcut-o în primărie.

“O administraţie paralizată de decenii, de neopotism şi corupţie (…) În  ultimii doi ani am schimbat multe personaje dubioase care au ţinut Timişoara în loc, pentur că tratau Primăria, ca pe moşia lor. Am oprit robinetele prin care se scurgeau banii timişorenilor la firme de partid”, spunea primarul Timişoarei aseară, la bilanţul celor doi ani de mandat.

CITEŞTE ŞI: Alertă la o școală! Ce au găsit polițiștii în ghiozdanul unui elev?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.