Skip to main content

Cu ei ne mândrim! Atleții Clubului Sportiv LPS Banatul Timișoara au câștigat titlul de campioni naționali la ștafeta 4x400m – U18

Printr-o performanță deosebită, atleții Clubului Sportiv LPS Banatul Timișoara au triumfat în proba de ștafetă 4x400m la Campionatul Național U18 desfășurat la București.

Echipa formată din Gabriele Șecman (2007), Pietru Șecman (2007), Luca-Petru Zanfir (2008) și Rareș Mihai Rusu (2009) a demonstrat o determinare extraordinară, obținând titlul de campioană națională.

Cei patru sportivi s-au impus într-o competiție la care au participat cele mai puternice  cluburi din țară, dovedind un nivel ridicat de pregătire și coordonare.

CITEŞTE ŞI: Trafic închis sau restricţionat, în Timişoara! Care sunt sectoarele de drum afectate de aceste măsuri?

Atleții Clubului Sportiv LPS Banatul Timișoara nu sunt la prima performanță în această probă.

Ei s-au afirmat în 2022, la Campionatul Național de Sală – U16 unde ștafeta a obținut titlul de vicecampioană, fiind reprezentată de Gabriele Șecman, Pietru Șecman, Luca-Petru Zanfir și Radu Stanciu.

În iulie 2022, aceeași echipă a cucerit primul loc la Campionatul Național – U16, pentru ca în vara anului următor, să se situeze din nou în prim plan și să obțină titlul de vicecampioni naționali.

Sportivii clubului s-au impus și la probele individuale ale acestei competiții, cucerind medaliile de:

– argint în proba de 200m  – Gabriele Șecman (locul 4 la proba de 400 m la doar 7 miimi de fratele său, ocupantul locului 3)

– bronz  în proba de 400m și 200m – Pietru Șecman

– bronz la proba de 60m plat – Luca-Petru Zanfir.

Rezultatele obținute confirmă nu doar calitățile atletice ale acestor tineri sportivi, ci și dedicarea și perseverența pe care le investesc în sportul de performanță, sub coordonarea antrenoarelor prof. Cristina Bocșa și prof. Mihaela Răsădean.

Aceste rezultate sunt o dovadă a potențialului atletic timișorean și un succes pentru sportivii clubului LPS Banatul, care în ciuda condițiilor inadecvate de pregătire, au reușit să se antreneze în acest sezon dificil de iarnă, într-un oraș care nu dispune de o sală de antrenament și de infrastructura optimă pentru realizarea performanțelor în acest sport.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.