Skip to main content

Trafic închis sau restricţionat, în Timişoara! Care sunt sectoarele de drum afectate de aceste măsuri?

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat restricționarea sau, după caz, închiderea traficului rutier, pentru ziua de mâine, în vederea executării unor lucrări de mentenanță.

Astfel, circulația rutieră va fi închisă pe DJ 591 (în continuarea pasajului din zona Polonă), începând cu ora 10:00, în patru reprize a câte 20 minute, la interval de 20 de minute, în vederea executării lucrărilor de infrastructură și a liniilor de tramvai din cadrul obiectivului „Varianta de Ocolire Timișoara Sud”.

De asemenea, circulația rutieră va fi restricționată în intervalul orar 09.00 – 15.00, pe Calea Buziașului, în vederea executării a două foraje necesare întocmirii studiului geotehnic pentru amenajarea sensului giratoriu dintre Calea Buziașului și str. Rozmarinului (în zona Centrului Comercial Hornbach).

Referitor la restricționarea sau închiderea circulației rutiere pe traseele menționate, autorităţile le recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.