Skip to main content

Cadavrul unui bărbat, dispărut în urmă cu cinci zile, găsit mort de poliţişti în albia unui râu!

Final tragic pentru un bărbat de 63 de ani, dispărut în urmă cu cinci zile! A fost găsit în această dimineaţă, în albia unui râu.

Familia bărbatului a alertat Poliţia cu privire la dispariţia acestuia. Bărbatul a plecat de acasă în dimineaţa zilei de 15 martie, de la domiciliul său din localitatea Topleţ, judeţul Caraş-Severin, fără să spună unde se duce. Bărbatul se deplasa cu greutate, din cauza unor probleme medicale la nivelul picioarelor, astfel că familia l-a căutat în apropiere, însă fără succes.

Din momentul în care au primit sesizarea, poliţiştii au început căutările, iar în această dimineaţă au găsit trupul bărbatului de 63 de ani, în albia râului Cerna.

În această dimineață, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au continuat căutările bărbatului de 63 de ani, plecat de la domiciliu, din comuna Topleț, iar în jurul orei 10.00, persoana a fost găsită decedată, în albia râului Cerna. În urma examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violență care să creeze suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului„, transmite IPJ Caraş-Severin.

Cercetările continuă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.