Skip to main content

Criză de locuri, în Arestul IPJ Timiş! Suspecţii care trebuie bagaţi după gratii, sunt duşi în judeţele învecinate, pentru că la Timişoara nu mai este niciun loc liber

Avalanşă de infracţiuni săvârşite în judeţul Timiş, în Săptămâna Mare, când numărul celor reţinuţi depăşeşte capacitatea Arestului IPJ.

În acest moment, sunt ocupate toate cele 45 de locuri destinate suspecţilor împotriva cărora a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore sau a arestului preventiv pe 30 de zile.

Astfel, poliţiştii sunt nevoiţi să apeleze la colegii lor din judeţele învecinate, pentru a face faţă fluxului de persoane care trebuie ţinute după gratii.

Cel mai recent caz este cel al unui tânăr prins la volan fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Deşi a fost depistat pe raza localităţii Cenad din judeţul Timiş, el a fost dus în Arestul IPJ Caraş-Severin.

S-a ajuns în această situaţie din cauza numărului mare de infracţiuni pentru care magistraţii au decis arestul preventiv.

În astfel de situaţii, suspecţii eliberează locul din arest, abia după 30 de zile, nu după 24 de ore, ca în cazul celor reţinuţi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.