Skip to main content

Tragedie înainte de Paşte! Un muncitor a murit strivit de un utilaj agricol! Trupul neînsufleţit a fost găsit de şeful lui

Sărbători îndoliate pentru familia unui bărbat de 61 de ani, care a fost găsit fără suflare, sub utilajul la care lucra.

Este vorba despre angajatul unei firme din Petrila, judeţul Hunedoara, iar descoperirea de groază a fost făcută chiar de şeful victimei.

Acesta a sunat imediat la 112, însă echipajul medical care a ajuns de urgenţă, la faţa locului, nu a mai putut face nimic pentru muncitorul de 61 de ani, decât să declare decesul.

„La data de 02 mai 2024, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată în jurul orei 20:16, de către administratorul unei societăți comerciale din localitate cu privire la faptul că, la punctul de lucru a găsit un angajat decedat sub un utilaj. Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 61 ani, angajat al societății, sub cupa unui utilaj de tip ifron, posibil strivit de componentele sale metalice”, transmite IPJ Hunedoara.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar pe fir au intrat şi inspectorii de muncă.

Aceştia verifică dacă au fost respectate normele de securitate în muncă.

În paralel, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la Institutul de MEdicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.