Skip to main content

Explozie a preţurilor la proprietăţile imobiliare! Comuna din Timiş în care este previzionată o creştere uriaşă a valorii terenurilor şi caselor

Pas important pentru introducerea gazului în patru localităţi din judeţul Timiş, unde oamenii aşteaptă de ani buni, o alternativă la încălzirea cu lemne sau peleţi.

Este vorba despre comunele Jebel, Liebling şi Ghilad şi oraşul Ciacova, care s-au asociat pentru a primi finanţarea necesară lucrărilor propriu-zise.

În momentul în care documentele de înfiinţare a Asociaţiei de Dezvoltare Gaz vor fi gata, primăriile care fac parte din acest organism vor putea demara licitaţia pentru proiectare şi execuţie.

Edilul comunei Jebel, Dan Vatriş, dă asigurări că asta se va întâmpla prin iunie-iulie, astfel că anul viitor, lucrările vor fi în toi.

În localitatea pe care o conduce, introducerea gazului va aduce un boom economic, mai ales în ceea ce priveşte tranzacţiile imobiliare.

“Primul pas era înfiinţarea unei Asociaţii de Dezvoltare Intercomunitară, pentru că finanţarea vine pe ADI, şu nu pe fiecare localitate în parte. În momentul în care avem comunicarea oficială (privind înfiinţarea ADI-n.a), în cel mult două luni putem demara licitaţia pentru proiectare şi execuţie (…) pe partea de gaz, pe care poate unii nu şi-l doresc în acest moment, dar care ne ajută să creştem valoarea proprietăţilor din Jebel. Poate omul, în momentul acesta, nu are nevoie de gaz. Are încălzire pe lemne, pe combustibil şi nu-şi doreşte să bage gaz, deşi gazul oferă confort, dar, proprietatea lui nu va ai valora 20 de euro/mp, ci 40 de euro/mp. Este un plus pentru întreaga comunitate”, a explicat primarul comunei Jebel, Dan Vatriş, la Sursa de vest fără Filtru.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.