Skip to main content

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, intră în cursa pentru prezidenţiale! Îşi pregăteşte deja platforma cu care vrea să câştige funcţia supremă în stat

Acum că alegerile locale și cele europarlamentare s-au încheiat, toată lumea își îndreaptă atenția către cele prezidențiale, care se vor desfăşura în luna septembrie.

Şi, în timp ce în PSD şi PNL au început tensiunile privind desemnarea candidatul sau candidaţii, fostul ministru de externe, Cristian Diaconescu, îşi pregăteşte intrarea în cursă.

Conform unor surse citate de stiripesurse.ro Diaconescu şi-a format deja o echipă de campanie şi lucrează la platforma prezidențială care va fi lansată în cel mai scurt timp.

În acest context, susținătorii proiectului de țară România Respectată din Timiş îşi arată susţinerea pentru candidatura lui la prezidenţiale.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.