Skip to main content

Circulația vaporașelor pe Bega va fi întreruptă mâine, în prima parte a zilei! ”Make it! Race it! Recycle it!” revine la Timișoara

STPT anunță că mâine, în prima parte a zilei, circulația vaporașelor pe Bega va fi întreruptă.

Ca urmare a desfăşurării evenimentului ”Make it! Race it! Recycle it!”, circulaţia vaporaşelor va fi întreruptă în intervalul orar 08:00 – 14:00.

După încheierea manifestărilor, circulația pe Bega va fi reluată după programul obișnuit.

”Make it! Race it! Recycle it!” este un eveniment sportiv neconvențional, organizat pentru a celebra Ziua Internațională a Mediului, unde participanții își construiesc o ambarcațiune din materiale reciclabile, ulterior concurând cu aceasta pe Bega, iar la final, după curse, fiecare echipaj își va demonta ambarcațiunea și va recupera sau va da spre reciclat deșeurile reciclabile din care a fost realizată.

Spectatorii vor putea admira ambarcațiunile începând cu ora 9:30, pe malul Begăi, în zona Parcului Alpinet, în spatele Catedralei, iar startul primei curse se va da la ora 10.30.

„Vă invităm să veniți și să susțineți participanții la această competiție eco-friendly și să vă bucurați de o zi plină de creativitate și distracție!”, transmite STPT.

„Make it! Race it! Recycle it!” este singura competiție de acest gen din România și militează pentru un stil de viața prietenos cu mediul. Conștientizarea importanței protecției mediului și implicit a colectării selective și a refolosirii a stat la baza ideii de organizare a acestui eveniment.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.