Skip to main content

Crimă urmată de sinucidere, în Caraș-Severin! Un bărbat și-a omorât soția, apoi s-a spânzurat

O familia a fost distrusă, după ce un bărbat și-a ucis soția, după care și-a pus capăt zilelor.

Incidentul șocant s-a petrecut în această după amiază în județul Caraș-Severin, în localitatea Fârliug.

Din primele informații, se pare că cei doi soți s-au certat, iar după un schimb de replici, bărbatul și-a lovit soția în zona capului cu un obiect dur. După ce a lăsat-o într-o baltă de sânge, bărbatul și-a pus capăt zilelor. Acesta s-a spânzurat.

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.10, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeași gospodărie fiind găsit spânzurat și concubinul acesteia. Echipa operativă din cadrul inspectoratului, împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin s-au deplasat la fața locului pentru cercetarea locului faptei și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În acest moment cercetările sunt în curs de desfășurare”, transmite IPJ Caraș-Severin.

(foto: arhivă)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.