Skip to main content

Şofer blocat într-o maşină, pe marginea prăpastiei! La orice mişcare, autoturismul risca să se prăbuşească

Intervenţie contracronometru a pompierilor, pentru salvarea unui bărbat care a sunat la 112 şi a cerut ajutor, după ce a rămas cu maşina suspendată pe marginea unei prăpastii.

Şoferul se deplasa pe drumul dinspre Căprioara spre Mintia, în municipiul Deva, şi, din cauză că partea carosabilă este acoperită cu zăpadă şi gheaţă, autoturismul a  derapat.

CITEŞTE ŞI: Şofer bolcat într-o maşină, pe marginea prăpastiei! La orice mişcare, autoturismul risca să se prăbuşească

Conducătorul auto nu a mai putut controla maşina, care s-a oprit pe marginea drumului, fiind în pericolul de a se prăbuşi în gol.

“Printr-un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, conducătorul auto a anunțat că se află în imposibilitatea de a ieși din autoturismul personal, oprit pe marginea drumului, pentru că fiecare mișcare a sa ar putea afecta echilibrul precar în care se afla mașina și s-ar prăbuși în prăpastia de la marginea părții carosabile”, transmite ISU Hunedoara.

Pompierii deveni au intervenit de urgenţă şi au reuşit să asigure maşina şi să îl scoată pe şofer, în siguranţă.

Apoi, cu ajutorul unei autospeciale de descarcerare, au  repus autoturismul pe partea carosabilă.

CITEŞTE ŞI: Se caută medici de familie vorbitori de limba rusă sau ucraineană pentru refugiații din Ucraina stabiliți în Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.