Crimă, sinucidere sau accident? Anchetatorii verifică toate pistele, în cazul jandarmului găsit mort, în râul Bega

Trupul neînsuflețit al tânărului jandarm, dispărut în urmă cu trei luni, a fost găsit în Bega.

Mădălin Nisipeanu era jandarm în cadrul Grupării Mobile Timișoara și a dispărut în luna februarie, după ce a petrecut o noapte în oraș cu prietenii.

Încă de atunci autoritățile au demarat o serie de acțiuni de căutare, însă fără succes.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Haos pentru a cincea zi consecutiv, în vama Nădlac 1! Mii de români aşteaptă până la 8 ore, ca să intre în ţară

Abia în cursul zilei de ieri, trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit în canalul Bega, în dreptul Podului Modoș. Nivelul apei din Bega este foarte scăzut în această perioadă, din cauza lucrărilor care se fac la nodul hidrotehnic de la Sânmihai, astfel trupul jandarmului a fost scos la suprafață, iar un trecător care l-a văzut a dat alarma. 

Între timp autoritățile au deschis trei dosare penale în acest caz. Unul de lipsire de liberate, după ce familia acestuia a depus plângere, unul de dezertare, la Parchetul Militar, iar acum pentru ucidere din culpă, după ce a fost găsit mort.

Anchetatorii iau în calcul însă toate posibilitățile – crimă, sinucidere sau accident. 

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost dus la Medicină Legală unde urmează să se facă necropsia pentru a se stabili cauzele decesului.

CITEŞTE ŞI: Pentru a doua zi consecutiv, Timișul nu înregistrează niciun caz nou de coronavirus!

Mădălin Nisipeanu avea 23 de ani și era jandarm în cadrul Grupării Mobile Timișoara. A fost repartizat în septembrie 2019, după ce a terminat Școala Militară de Subofițeri Jandarmi din Drăgănești, ca șef de promoție. Pentru asta, numele său este trecut pe placheta de onoare a instituției.

jandarm 2

Pe aceeași temă:

Căutări disperate pentru găsirea unui jandarm! Tânărul a dispărut fără urmă

Jandarmul dispărut de la Timişoara, căutat cu scafandri! A fost dat în urmărire naţională

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.