Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Căutări disperate pentru găsirea unui jandarm! Tânărul a dispărut fără urmă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autoritățile sunt în alertă, după ce un tânăr de 23 de ani a dispărut fără urmă.

Acesta este jandarm în cadrul Grupării Mobile Timișoara. A fost repartizat în septembrie 2019, după ce a terminat Școala Militară de Subofițeri Jandarmi din Drăgănești, ca șef de promoție. Pentru asta, numele său este trecut pe placheta de onoare a instituției.

Tânărul a dispărut duminică dimineața. A fost în Complexul Studențesc, alături de un prieten, însă, pe la ora 4.00 a plecat, s-a urcat într-un taxi și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Familia a încercat să ia de mai multe ori legătura cu tânărul, însă nu a reușit, iar apoi a alertat autoritățile.

Mădălin Ionuț Nisipeanu e loc din Ţicleni, judeţul Gorj, iar după absolvirea şcolii a început să-şi desfăşoare serviciul în Timişoara.

Colegii de la Gruparea Mobilă Timișoara au numai cuvinte de laudă la adresa tânărului jandarm și spun că până acum nu a lipsit niciodată și nici nu a creat vreo problemă.

Mădălin Ionuț Nisipeanu are următoarele semnalmente: înălțime 1.65 m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.Tânărul era îmbrăcat în noaptea respectivă cu pantaloni albaștri, tricou negru, o geaca maro și poartă ochelari de vedere.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 13:59

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

Incendiu violent în această dimineaţă, când flăcările au distrus complet, un tren de călători.

Detalii

Reacţia Poliţiei Române după apariţia informaţiei cum că dezinfectanţii care trebuiau să ajungă la Spitalul din Lugoj au fost furaţi

Reacţia Poliţiei Române după apariţia informaţiei cum că dezinfectanţii care trebuiau să ajungă la Spitalul din Lugoj au fost furaţi

Un transport de dezinfectanţi destinat Spitalului Municipal din Lugoj nu a mai ajuns la unitate sanitară, căreia i s-a transmis că biocidele au fost furate.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login