Crimă la comandă! Un bărbat a fost ucis în bătaie, iar apoi a fost stropit cu sodă caustică pentru a nu fi recunoscut

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort, într-o zonă izolată. Anchetatorii au găsit pe trupul acestuia urme de lovituri, iar fața îi era desfigurată.

Cazul care a șocat întreg județul Bihor și nu numai, a ieșit la iveală după ce chiar famila a anunțat dispariția bărbatului de 46 de ani, care locuia în localitatea Girișu de Criș. 

CITEȘTE ȘI: Un indian s-a dat grec, pentru a ieși din țară! A folosit un pașaport fals

Au început imediat căutările, iar acesta fost găsit mort, pe un teren din apropierea localității Gepiu, cu semne de violență pe tot trupul. 

Cercetările au scos la iveală o crimă absolut șocantă. 

Pentru că bărbatul era adesea agresiv, atunci când consuma băuturi alcoolice, concubina lui și-a rugat fiul și ginerele să îi dea o lecție. 

Tinerii l-au luat la bataie, lucrurile au degenerat şi l-au omorât. Au folosit un levier și un sucitor de lemn, pe care ulterior l-au aruncat în foc. L-au dus pe bărbat într-o magazie, pe când înca era în viață și l-au lăsat acolo să agonizeze. 

A doua zi, au luat trupul neînsuflețit, l-au invelit în folii de plastic şi l-au abandonat în alt sat, pe digul unui canal, într-o zonă cu stufăriș. 

CITEȘTE ȘI: Impact violent! O maşină a fost proiectată într-un stâlp, după ce a fost lovită cu putere, de un alt autoturism

Pentru a fi greu de identificat, l-au stropit cu sodă caustică în zona capului, soda pe care tinerii au cumpărat-o special în acest scop. 

Acum, atât ei cât și concubina victimei au fost retinuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.