Skip to main content

Copiii, invitați la antremanentele fotbaliștilor de la ASU Poli, în ”săptămâna altfel”!

Reprezentanții clubului ASU Poli propun o săptămână cu totul altfel pentru elevii din Timișoara și nu numai!

Politehnica Timișoara se implică în programul „Școala altfel” și lansează o invitație deschisă către toți profesorii timișeni din ciclul primar și gimnazial, care doresc să le ofere elevilor o experiență unică alături de fotbaliștii clubului ASU Poli.

Știm că cei mici sunt viitorul nostru, al tuturor și sperăm că prin aceste acțiuni vom reuși să îi inspirăm și să îi facem conștienți de importanța sportului pentru o viață sănătoasă. Elevii vor afla direct de la jucători care sunt satisfacțiile vieții de fotbalist, dar și care sunt sacrificiile ce trebuie făcute pentru performanță”, anunță reprezentații clubului.

„Școala altfel” în cadrul Politehnicii Timișoara se va desfășura în perioada 27 februarie – 3 martie. Vor fi organizate astfel, cinci antrenamente ale echipei, la Baza 2 a Universității Politehnica Timișoara (str. Aurel Podeanu nr. 2), la care sunt invitați atât profesorii, cât și elevii și chiar părinții.

Pe parcursul a 90 de minute, cei mici vor avea ocazia să observe în detaliu cum decurge un antrenament al unei echipe de fotbal, de la pregătirea jucătorilor, la exercițiile specifice sau chiar la modalitatea în care jucătorii relaționează cu antrenorul ce îi coordonează.

Zona de unde elevii vor putea urmări antrenamentele va fi clar delimitată, pentru a nu deranja activitatea pe teren. La finalul antrenamentelor, cei mici vor avea ocazia să pună întrebări, să se fotografieze cu jucătorii ASU Politehnica Timișoara și să ia autografe de la aceștia. De asemenea, fiecare elev va primi două bilete la meciul pe care Politehnica Timișoara îl va juca cu Dacia Unirea Brăila, în data de 4 martie 2017, pe stadionul Știința.

ASU Politehnica Timișoara evoluează în prezent în Liga a II-a de fotbal din România.

Pentru înscrieri în program sau pentru mai multe detalii cei interesați pot obține mai multe informații la numerele de telefon 0724.654.387 (Sebastian Novovic) sau 0737.329.686 (Ciprian Freanț), sau pe adresele de e-mail: novovics@gmail.com și ciprian.freant@sspolitehnica.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.