Skip to main content

Surpriză pentru un șofer din Timișoara care a uitat să își încuie mașina!

Surpriză de proporții pentru un timișorean care a uitat să își încuie mașina! 

Trei tineri au observat că autoturismul nu este încuiat, astfel că nu a durat mult până când au plecat cu tot cu mașină. Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, însă în doar o zi, cei trei hoți au fost prinși. 

Trei tineri, cu vârste între 16 și 23 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Timișoara. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunul fiind restituit păgubitului.

CITEȘTE ȘI: Șantajat de propriul coleg! Ce a putut păți un bărbat din vestul țarii?

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Cei trei urmează să fie prezentați în scurt timp judecătorilor.

CITEȘTE ȘI: Prins la doi ani după ce a dat o spargere într-o locuință!

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru că tinerii sunt suspectați și de alte infracțiuni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.