Roxana Iliescu știe cine face jocurile murdare din PMP Timiș! Spre cine arată cu degetul?

A trecut aproape o lună de când Roxana Iliescu a fost forțată să facă pasul înapoi din fruntea PMP Timiș.

Cu toate acestea, luptele subterane din organizație continuă, iar cei care nu au aderat la grupul puciștilor, sunt rând pe rând „executați”.

„Pe impactpress au început să apară mai multe articole denigratoare la adresa unor colegi din PMP. Primul a fost domnul Cătălin Regea, care în baza acestui material a fost exclus din partid. Apoi a fost denigrat într-un articol, Fedor Mașnița, pentru care ulterior s-a votat excluderea din partid. De asemenea a apărut un articol în care sunt numită pucistă”, a explicat fostul președintele al PMP Timiș, Roxana Iliescu.

CITEȘTE ȘI: Jocurile de culise din PMP Timiș continuă! Pe cine au mazilit puciștii, la ultima ședință?

Cine se află în spatele acestei campanii mediatice, în urma căreia diverși membri PMP sunt dați afară? Răspunsul vine tot de la Roxana Iliescu:

„Dacă vă uitați pe impactpress, în ultimul an au apărut mai multe articole laudative la adresa domnului Dorin Cândea. Apoi, a început această campanie de denigrare a unor colegi și chiar a mea”, a mai spus fostul președinte PMP Timiș, care este convinsă că inclusiv în spatele lui noului lider al organziației este același Dorin Cândea.

„L-am sunat pe domnul Șumălan, pentru a avea o discuție cu domnia sa despre organizație. Din păcate însă, domnul Șumălan a spus că nu se poate întâlni cu mine decât în prezența domnului Cândea și a domnului Sămărtinean”

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Puciștii din PMP Timiș rup tăcerea! Care este adevărul despre debarcarea Roxanei Iliescu?

Marginalizată de noua echipă de conducere a organizației județene, Roxana Iliescu riscă acum să își piardă și funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. Asta nu o oprește însă să lupte până la capăt și să spună lucrurilor pe nume.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.