Skip to main content

Copiii de peste 3 ani, la prima lecţie de zbor! Tarom anunţă un eveniment special, pentru 1 Iunie

Compania TAROM organizează cea de-a doua ediție a evenimentului „AVION CU MOTOR, IA-MĂ ȘI PE MINE-N ZBOR!”, în data de 1 iunie, cu un număr de 7 zboruri dedicate copiilor.

Cursele vor fi efectuate atât de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, cât și de pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timişoara, iar zborurile vor avea o durată de aproximativ 45 de minute, decolările și aterizările efectuându-se în cadrul aceluiași aeroport.

Copiii se vor îmbarca la bordul unei aeronave Boeing 737-800 NG pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunoștință cu personalul navigant și pentru a vizita cabina piloților, unde li se vor explica ce presupune pilotarea unui avion, având ocazia să afle cum arată și cum funcționează aparatura de bord.

De această primă lecție de zbor pot beneficia copiii care la momentul călătoriei au vârste cuprinse între 3 ani (împliniți) și 12 ani (neîmpliniți) și care sunt însoțiți de un adult.

Un adult poate însoți un număr de maximum 3 copii.

Minorii cu vârste cuprinse între 12 ani (împliniți) și 18 ani vor putea achiziționa bilet de adult, iar aceștia vor fi acceptați pe zbor și fără însoțitor. Atenție, acestei categorii de minori nu i se aplică statutul de însoțitori pentru alți copii minori.

Tariful promoțional pentru plecarea din București este de 29,90 € / copil, respectiv 59,90 € / adult.

Tariful promoțional pentru plecarea din Timișoara este de 33,33 € / copil, respective 63,33 € / adult.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul TAROM – www.tarom.ro/ secțiunea „Zboruri speciale”, de la orice agenție TAROM sau prin Call Center TAROM.

Plata se poate face în lei sau în euro, cash sau cu cardul, online sau prin link de plată.

Orarul de zbor „AVION CU MOTOR, IA-MĂ ȘI PE MINE-N ZBOR!”:
Nr. zbor Data Decolare/Aterizare Ruta Plecare Sosire
RO4001 1JUN22 OTP Otopeni (OTP) – Ploiești (QPL)* 10:00 11:00
RO4003 1JUN22 OTP Otopeni (OTP) – Ploiești (QPL)* 12:00 13:00
RO4005 1JUN22 OTP Otopeni (OTP) – Ploiești (QPL)* 14:00 15:00
RO4007 1JUN22 OTP Otopeni (OTP) – Ploiești (QPL)* 16:00 17:00
RO4009 1JUN22 TSR Timișoara (TSR) – Arad (ARW)* 11:00 12:00
RO4011 1JUN22 TSR Timișoara (TSR) – Arad (ARW)* 13:00 14:00
RO4013 1JUN22 TSR Timișoara (TSR) – Arad (ARW)* 15:00 16:00

*Decolarea și aterizarea vor avea loc de pe aceleași aeroporturi, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, respectiv Aeroportul Internațional „TraianVuia” Timişoara.

Selectarea zborurilor pe site-ul TAROM se face astfel: Otopeni (OTP) –> Ploiești (QPL) și, respectiv, Timișoara (TSR) –> Arad (ARW), orașele Ploiești și Arad fiind survolate de aeronavele TAROM.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.