Skip to main content

Continental Anvelope Timișoara – performanță și inovație în industria anvelopelor

În 1998, Conti AP a fost înființată ca o nouă companie în Timișoara, iar în octombrie 2000, în prezența premierului României, Mugur Isărescu, și a peste 400 de invitați, este inaugurată, la Timișoara, prima fabrică de anvelope din vestul țării, Continental Anvelope România.

Au trecut de atunci aproape 25 de ani, timp în care compania germană a evoluat continuu atrăgând o echipa de profesioniști care au făcut că fabrica de la Timișoara să se numere printre cele mai importante companii din România.

Drept dovadă stă studiul Catalyst care nominalizează Continental pe locul doi în topul general “Cei Mai Doriți Angajatori din România”, iar în domeniul “Automotive” ocupând prima poziție.

“Am reușit să atingem aceste performanțe remarcabile datorită echipei noastre extraordinare, dar și datorită valorilor în care credem cu tărie: mentalitatea de învingător, solidaritatea, încrederea și libertatea de a acționa. Colegii noștri sunt cei care fac diferența și care transformă visele noastre în realitate! Faptul că am obținut acest loc în topul „Cei Mai Doriți Angajatori din România” este o recunoaștere a angajamentelor pe care ni le-am luat, a profesionalismului și a pasiunii cu care toți cei care sunt angajați Continental se dedică muncii. Echipa noastră este un exemplu clar de excelență”, spune Matthieu Turlure – general manager, Continental Anvelope Timișoara.

În ultimii ani compania a demarat o nouă etapă de dezvoltare, cea de digitalizare, practic, de transformare a fabricii astfel încât tehnologia operaționala și cea a informației să fie un tot unitar.

De altfel, Continental Anvelope a găzduit primul eveniment global de digitalizare. Specialiști în tehnologie din întreaga lume s-au reunit la Timișoara pentru discuții și programe de dezvoltare sub genericul Digifacture 2023.

“A obține valoare înseamnă a obține beneficiile scontate de pe urma digitalizării. A digitaliza doar de dragul de a o face nu aduce valoare. Trebuie să producă ceva mai bun, sau mai rapid, mai sigur, sau mai puțin predispus la defecțiuni. Crearea valorii înseamnă a face ca acest lucru să se întâmple în activitatea de zi cu zi. Digitalizarea cu oameni și pentru oameni este cheia succesului”, afirmă Matthieu Turlure – general manager, Continental Anvelope Timișoara.

“Viitorul înseamnă mișcare”, iar cei 25 de ani de existență a fabricii din Timișoara ilustrează cel mai bine acest slogan, marcând astfel progresul continuu și succesul unei investiții de top din România.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Primarul din Săcălaz, pe făraş! Preşedintele PMP îi cere demisia din partid, după un şir lung de abuzuri

Scandalurile care se ţin lanţ, în comuna Săcălaz, de lângă Timişoara, i-ar putea aduce primarului Nicu Viorel, pierderea calităţii de membru al Partidului Mişcarea Populară.

Tineri, tâlhăriţi în plină stradă, la Timişoara! Atacatorii au folosit un cuţit şi un baston telescopic

O fată în vârstă de 19 ani și un băiat de 22 de ani au fost tâlhăriţi, pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara, de trei indivizi care s-au năpustit asupra lor cu un baston telescopic şi cu un cuţit.

Gusturi autentice de toamnă: Zacusca proaspătă, gata de savurat la AgroVillage – USVT

Sunt în plină toamnă, perioadă cunoscută pentru farmecul ei, când natura ne răsfață cu culorile calde ale frunzelor și cu recolta sa bogată.

Pompieri atacaţi cu cuţitul, în timpul unui incendiu violent! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

S-a dat alarma aseară, după lăsarea întunericului, când o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din vecinătate. Incendiul a izbucnit la p locuinţă din localitatea Fiscut, judeţul Arad. unde au ajuns de urgenţă mai mulţi pompieri voluntari de la Şagu. Doar că, ajunşi […]

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.