Skip to main content

Consultații gratuite și evenimente sociale la CCIA Timiș! Împreună pentru oameni – Luminează oraşul prin bine!


În perioada 29 – 31 octombrie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22) găzduiește campania medicală “Împreună pentru oameni ‒ Luminează orașul prin bine”, ce are ca scop oferirea de servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social și educațional.

100 de medici, sprijiniți de 50 de asistente medicale și studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, în cadrul a 30 de cabinete, vor oferi consultații gratuite acoperind 25 de specialități: cardiologie, chirurgie, dermatologie, ecografie abdominală, eco Doppler, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, medicină generală, neurochirurgie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, kinetoterapie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, stomatologie, screening mamar, urologie.

CITEŞTE ŞI: Pieton spulberat de un tir! Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a murit la spital, din cauza rănilor suferite

De-a lungul celor trei zile, vor fi oferite consultații și analize medicale, curs de prim ajutor, o campanie de donare de sânge, seminarii pentru un stil de viață sănătos, consiliere juridică, taxi pentru persoane cu dizabilități, concert de muzică sacră.

Campania medicală Timișoara 2023 este la cea de-a 15-a ediție, prima având loc la Cluj-Napoca, când au beneficiat de servicii medicale gratuite peste 700 de persoane.

Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în parteneriat cu Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Direcția de Sănătate Publică, Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara, Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, Asociația ATI „Aurel Mogoșanu”, Asociația studențească Amicus, Asociația Ridică-te și Umblă, Speranța TV, Radio Vocea Speranței, Banat IT

CITEŞTE ŞI: Ai terminat studiile și încă nu ți-ai găsit un job? AJOFM Timiș organizează mâine o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.