Skip to main content

Consultații gratuite și evenimente sociale la CCIA Timiș! Împreună pentru oameni – Luminează oraşul prin bine!


În perioada 29 – 31 octombrie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22) găzduiește campania medicală “Împreună pentru oameni ‒ Luminează orașul prin bine”, ce are ca scop oferirea de servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social și educațional.

100 de medici, sprijiniți de 50 de asistente medicale și studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, în cadrul a 30 de cabinete, vor oferi consultații gratuite acoperind 25 de specialități: cardiologie, chirurgie, dermatologie, ecografie abdominală, eco Doppler, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, medicină generală, neurochirurgie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, kinetoterapie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, stomatologie, screening mamar, urologie.

CITEŞTE ŞI: Pieton spulberat de un tir! Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a murit la spital, din cauza rănilor suferite

De-a lungul celor trei zile, vor fi oferite consultații și analize medicale, curs de prim ajutor, o campanie de donare de sânge, seminarii pentru un stil de viață sănătos, consiliere juridică, taxi pentru persoane cu dizabilități, concert de muzică sacră.

Campania medicală Timișoara 2023 este la cea de-a 15-a ediție, prima având loc la Cluj-Napoca, când au beneficiat de servicii medicale gratuite peste 700 de persoane.

Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în parteneriat cu Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Direcția de Sănătate Publică, Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara, Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, Asociația ATI „Aurel Mogoșanu”, Asociația studențească Amicus, Asociația Ridică-te și Umblă, Speranța TV, Radio Vocea Speranței, Banat IT

CITEŞTE ŞI: Ai terminat studiile și încă nu ți-ai găsit un job? AJOFM Timiș organizează mâine o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.