Skip to main content

Ai terminat studiile și încă nu ți-ai găsit un job? AJOFM Timiș organizează mâine o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți

AJOFM Timiş vine în întâmpinarea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul cu tradiţie se va desfăşura în data de 27 octombrie la sediul Universității de Vest din Timișoara, intrarea principală (Timișoara, Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4), între orele 8.00 și 16.00.

Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele locurilor de muncă şi are ca scop creşterea ocupării în judeţul Timiş prin facilitarea interacţiunii directe între angajatori şi solicitanţii de locuri de muncă. Având în vedere buna colaborare cu mediul universitar din județul Timiș, ne propunem ca în fiecare an, bursa locurilor de muncă dedicată absolvenților să se desfășoare în cadrul universităților”, transmit organizatorii.

Acest eveniment se adresează atât absolvenților, cât și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, Bv. Republicii nr.21. tel 0256/294231.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.