Concurs! Poţi câştiga o invitaţie pentru două persoane, la cel mai aşteptat film al toamnei! Popcornul şi sucul sunt din partea casei

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Toamna acestui an le oferă timișorenilor șansa de a vedea o super avanpremieră la Shopping City Timișoara.

Pe 29 octombrie, Terminator: Destin Întunecat, celebrul personaj, revine de data aceasta pe cel mai mare ecran din România, din sala T IMAX, la Cinema City.

CITEŞTE ŞI: Polițiștii, în acțiune! Timp de o săptămână verifică autovehiculele de transport persoane și marfă

Toți vizitatorii Shopping City Timișoara au șansa de a se număra printre primii spectatori din țară ce vizionează cel mai nou film din legendara serie “Terminator”.

Invitații duble la film, popcorn și suc, toate sunt pregătite pentru ei!

Tot ceea ce trebuie să facă este să cumpere produse în valoare de minimum 250 de lei pentru sezonul toamnă-iarnă și să prezinte bonul/bonurile, emise în aceeași zi, la Info Point-ul din cadrul centrului comercial.

După completarea și înregistrarea datelor vor fi premiați cu invitațiile duble la exploziva avanpremieră din 29 octombrie.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Cantitate uriaşă de droguri, capturată de poliţişti! Au fost confiscate peste 160 de kilograme de cannabis

IMAX, cel mai spectaculos format din România, înseamnă o experiență cinematografică dincolo de limitele imaginației, prin cel mai mare ecran din țară și cel mai impresionant sunet.

Astfel, cu tehnologia IMAX, cinefilii se bucură de o imagine cu până la 26% mai amplă decât un ecran standard, dar și de cea mai realistă experiență 3D.

Concursul se desfășoară în perioada 14-28 octombrie, în limita stocului disponibil, iar mai multe informații pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și de pe pagina de Facebook.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.