Skip to main content

Bojin are planuri mari cu PUSL Timiş! Vrea un scor de 7%, la alegerile locale, după ce a triplat numărul de organizaţii şi de membri

Peste mai puţin de o lună, membrii Partidul Umanist Social Liberal filiala Timiş îşi vor alege echipa de conducere, care momentan este una interimară.

Cel mai probabil, Titu Bojin va rămâne în fruntea organizaţiei, mai ales că a reuşit mai mult decât şi-a propus, la finele anului trecut, atunci când a devenit membru şi preşedinte a filialei judeţene,

A creat filiale în aproape toate localităţile din Timiş şi a reuşit să crească numărul de membri la peste 1.000.

Filiala Timiş se dezvoltă, aşa cum anunţat încă din prima zi. Ceea ce ne-am planificat noi, este realizat. Suntem în  grafic. Discutam, initial, de 80 de organizaţii, iar astăzi avem 82 de organizaţii din 99. Am depăşit numărul de o mie de membri de partid. Mă bucur să se întăreşte şi organizaţia de Timişoara, prin venirea lui Ştefan Belanco(…) Vom reuşi, sper eu, ca pe Timişoara să facem în sfârşit, o figură frumoasă”, a declarat Titul Bojin, preşedintele PUSL Timiş.

Mai exact, ţinta pentru alegerile locale de anul viitor în reprezintă un scor de 7%  la nivelul judeţului Timiş, ceea ce înseamnă 2-3 consilieri judeţeni.

De asemenea, Titu Bojin este convins că PUSL va avea 7-8 primari în Timiş şi consilieri locali în jumătate dintre localităţi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.