Skip to main content

Colterm reia furnizarea agentului termic, începând de mâine! Caloriferele se vor încălzi însă, doar pe timpul nopții!

Timișorenii vor avea din nou căldură de la Colterm începând de mâine!

Din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, agentul termic va fi furnizat însă, doar pe timpul nopții, în intervalul orar 20.00 – 10.00.

Ținând cont de temperaturile diurne exterioare, prognozate pentru săptămâna viitoare, ridicate, ziua, și mai scăzute, pe timpul nopții, se modifică programul de furnizare a încălzirii, alimentarea urmând să fie reluată în seara zilei de luni, și nu în cursul dimineții. Urmărim în continuare evoluția temperaturilor exterioare și, în funcție de prognoza meteo, vom relua furnizarea încălzirii în regim continuu”, transmite Colterm.

Vă reamintim, Colterm a întrerupt furnizarea agentului termic începând de joi, 19 octombrie, datorită temperaturilor diurne și nocturne, ridicate din ultimele zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.