Skip to main content

Două victime, după ce şoferul unui autoturism a pătruns într-o intersecţie fără să se asigure

O pensionară de 79 de ani şi un tânăr de 28 de ani au fost rrăniţi după ce maşina cu care se deplasau a fost lovită în plin, de un alt autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la intersecţia străzii Cerna cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Colterm reia furnizarea agentului termic, începând de mâine! Caloriferele se vor încălzi însă, doar pe timpul nopții!

Din primele informaţii, de vină este şoferul de 37 de ani care a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate şi a lovit în plin, maşina care circula regulamentar, condusă de tânărul de 28 de ani.

„Un bărbat în vârstă de 37 de ani a condus un autoturism pe strada Cerna dinspre strada doctor Aurel Podeanu iar la intersecția cu bld. 1 decembrie 1918, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani. În urma impactului, au rezultat două victime, respectiv șoferul în vârstă de 28 de ani și o femeie în vârstă de 79 de ani, pasager în autoturismul condus de tânărul în vârstă de 28 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate„, transmite IPJ Timiş.

Din fericire, ambele victime au suferit leziuni minore, care nu le pun viaţa în pericol.

Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu etilotest, iar rezultatele sunt negative.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stablească exact, cum s-a petrecut accidentul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.