Skip to main content

Colterm oprește căldura la Timișoara! Când va reîncepe furnizarea agentului termic?

Colterm oprește căldura în intervalul 19-22 octombrie! Asta în condițiile în care meteorologii anunță temperaturi de până la 28 de grade.

ANM anunță că în intervalul 19 – 22 octombrie, se vor înregistra maxime, ziua, de 28 grade celsius, și noaptea, de 21 grade celsius.

Colterm anunță că va reporni furnizarea agentului termic începând de luni dimineața, 23 octombrie, de la ora 08.00.

Reprezentanții societății de termoficare subliniază faptul că nu există riscul de a fi în imposibilitatea de a furniza căldură pe timpul iernii, ci au luat această decizie datorită temperaturilor ridicate.

Dorim să vă asigurăm că nu întâmpinăm riscuri de a nu putea furniza încălzire, iar oprirea menționată, dincolo de prevederile legale privind programul de alimentare cu energie termică în municipiul Timișoara, are în vedere atât respectul pentru mediu și evitarea unei risipe de energie, cât și o economie pentru abonații noștri”, transmit reprezentanții Colterm.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.