Skip to main content

Clubul Lions Diamond Timișoara luptă împotriva consumului de droguri și lansează proiectul „Nu ești singur și nici singurul”

Clubul Lions Diamond Timișoara organizează conferința  Lions New Voices „Stop drog! Fii liber!¨.

Aceasta va avea loc în data de 25 ianuarie de la ora 11.00, la Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș.

În cadrul conferinței, vor fi prezentate aspecte privind consecințele consumului de droguri, inclusiv din perspectiva unui tânăr care își va expune propria experiență legată de adoptarea comportamentului adictiv. De asemenea, vor fi scoase în evidență măsuri eficiente de prevenire a consumului de droguri, dar și soluții care vin în sprijinul asistenței oferite consumatorilor. Astfel, va fi lansat proiectul ”Nu ești singur și nici singurul”. Prin acest demers, se urmărește dezvoltarea și consolidarea capacității de răspuns a societății civile și a instituțiilor abilitate în reducerea cererii și ofertei de droguri”, spune Ramona Olteanu, președintele Clubului Lions Diamond Timișoara.

Partenerii acestui eveniment sunt Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Consiliul Județean Timiș, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, Penitenciarul Timișoara și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.