Skip to main content

Clipe grele pentru familia unui tânăr care a dispărut în miez de noapte. Petrică se întoarcea de la o stână, dar nu a mai ajuns acasă

Petrică Florin Cozac, în vârstă de 25 de ani, a dispărut fără urmă, în noaptea de 8 spre 9 august.

A vorbit la telefon cu fratele său, dar şi alte persoane, până în jurul orei 02:30, după care nu a mai putut fi contactat şi nici acasă nu a ajuns.

CITEŞTE ŞI: Jaf la drumul mare!  Directorul SC Pieţe a dat un tun de un sfert de milion de lei, prin închirierea ilegală a domeniului public

Tânărul este din Orăştie, judeţul Hunedoara, iar în noaptea în care a dispărut se întorcea de la o stână din localitatea Boşorod.

Le-a spus celor cu care a discutat la telefon, că este pe câmp, fără a da alte detalii.

Acum, familia se teme de ce este mai rău, iar fratele lui a anunţat Poliţia, care a început imediat căutările şi l-a dat pe tânărul dispărut, în urmărire naţională.

Cei care au informaţii care pot ajuta la găsirea lui Petrică sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată Secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Se opreşte din nou, apa rece! Aquatim continuă spălarea reţelei

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.