Skip to main content

Clanul Cârpaci, acuzat de fraudarea fondurilor europene! Percheziţii de amploare, într-un dosar cu un prejudiciu de două milioane de lei

Procurorii DNA au descins în această dimineaţă, la trei adrese, într-un dosar privind fraudarea fondurilor europene obţinute prin AFIR şi APIA.

Vizaţi sunt Marinela și Ion Rusalin Cârpaci, care ar fi înfiinţat mai multe firme, prin care au obţinut finanţări nerambursabile de peste două milioane de lei.

CITEŞTE ŞI: Deputatul de Timiş, cu limbaj de mahala, exclus din partid! Preşedintele AUR spune că Titi Stoica are probleme cu alcoolul

Mai exact, cei doi membri ai clanului Cârpaci s-au folosit de documente false şi, cu ajutorul unor angajaţi din AFIR şi APIA, au primit bani pentru livezi fictive de arbori fructieri.

Percheziţiile sunt în Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, iar la final, suspecţii vor fi duşi la audieri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.