Skip to main content

Prelungiri de contract în staff-ul administrativ și cel medical al echipei SCM Timișoara! Mirkovic și Gajic, tot în alb-violet


Staff-ul administrativ al SCM Timișoara pentru sezonul 2024/2025 a fost definitivat.

Astfel, Sergiu Pașca va continua să fie managerul secției de baschet, iar Adina Stoiedin directorul sportiv al clubului.

Pașca se va afla la al patrulea sezon în postura de manager, iar fosta internațională Adina Stoiedin va bifa al treilea campionat în staff-ul administrativ.

Totodată, de buna formă fizică vor continua să se ocupe kinetoterapeutul Ovidiu Maier, preparatorul fizic Tiberiu Puta și medicul Hosin Samer, care și-au pus semnătura pe prelungirea de contract.

În ceea ce privește lotul, doi dintre jucătorii emblematici vor evolua în alb-violet și sezonul viitor, având contracte în derulare. Sârbul Adam Mirkovic va începe al cincilea campionat alături de echipa timișoreană, iar bosniacul Nikola Gajic va ajunge la al patrulea sezon consecutiv în orașul de pe Bega.

Anterior, staff-ul tehnic Dragan Petricevic-Milos Pesic-Nenad Markovic a fost desemnat să se afle pe banca echipei și în sezonul 2024/2025.

În ceea ce îi privește pe jucătorii români, SCM Timișoara și-a asigurat serviciile lui Lazar Laszlo (căpitanul echipei) și Mihai Bădița, care li se alătură celor ce au contracte în derulare: Șerban Horga, Roland Stanciu, Robert Schipor, Victor Legoșin și Edward Petrescu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.