Skip to main content

Chirurgul cardiolog Marian Gașpar, trimis în judecată pentru luare de mită, la mai bine de un an de când a fost prins în flagrant!

Procurorii au finalizat cercetările și au trimis în judecată dosarul medicului cardiolog, Marian Gașpar, care este cercetat pentru luare de mită.

Medicul Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara a fost prins în flagrant, în toamna anului 2022, în timp ce lua 1.000 de euro mită de la un pacient pentru o intervenţie chirurgicală. Anchetatorii aveau însă dovezi pentru încă șase acte materiale, petrecute în săptămâna anterioară.

Gașpar a fost arestat preventiv pentru 30 de zile la momentul respectiv, însă ulterior a fost cercetat sub control judiciar pe cauțiune.

În fapt, s-a reținut că inculpatul G.M., în perioada 19.09.2022-26.09.2022, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a pretins indirect şi primit, fără drept, de la mai multe persoane, diferite sume de bani în legătură cu activitatea desfăşurată conform atribuţiilor de serviciu, în calitate de medic primar şi şef secţie Chirurgie Cardiovasculară în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Tribunalului Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.