Skip to main content

Celebru interlop, dat în urmărire de Poliție, după bătăia din fața unui restaurant, din weekend!

Cornel Crîznic, zis „Mărgan” și cunoscut în lumea interlopă este dat în urmărire de Poliție, în urma altercației din weekend, când mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în fața unui local din Deva.

Vă reamintim că polițiștii au fost sesizați sâmbătă dimineața, în jurul orei 6.00, de un conflict între mai multe persoane la Crama Dacilor din municipiul Deva.

Patru bărbați au fost implicați, iar scandalul ar fi pornit de la o discuție aprinsă dintre un afacerist din Deva și Cornel Crîznic, cunoscut în lumea interlopă din oraș. Pe fondul consumului de alcool, cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 53 de ani au fost implicați într-un conflict spontan, aplicându-și reciproc lovituri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Între timp, doi dintre bărbații implicați în scandal au fost reținuți pentru 24 de ore. Unui dintre ei a fost plasat ulterior sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar cel de-al doilea urmează să afle măsurile care se impun împotriva lui.

Totodată, a fost emis mandat de arestare și pe numele lui Cornel Cîznic, zis Mărgan, însă acesta nu a fost găsit de polițiști, fiind dat în urmărire națională.

Urmare a probatoriului administrat în cauză, la data de 05 februarie 2024, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, a unuia dintre cei patru bărbați, în vârstă de 46 de ani, din Deva. Ulterior, iar la data de 06 februarie 2024, acesta față de acesta a fost dispusă luarea măsurii controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Ieri, 06 februarie a.c., polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore față de un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Deva. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Deva și urmează a fi prezentat astăzi magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale. În data de 07 februarie 2024, Judecătoria Deva a emis mandat de arestare în lipsă față de un alt bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor investigate, în vârstă de 53 de ani, din Deva. Întrucât acesta nu a fost depistat de polițiști pentru punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă emis în lipsă (acesta nefiind depistat nici în perioada anterioară, pentru a fi audiat în baza mandatului de aducere emis pe numele său, fiind căutat de polițiști, inclusiv prin impunerea consemnului la frontieră), a fost dat în urmărire națională”, transmite IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile prinderii bărbatului să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.