Skip to main content

Cel mai savuros târg! Piaţa Traian din Timişoara s-a umplut de produse tradiţionale care mai de care mai gustoase

S-a deschis prima ediţie a Târgului de Produse Tradiţionale de la Timişoara, amenajat în mijlocul unuia dintre cele mai vechi cartiere istorice.

De altfel principalul scop al evenimentului este Acela de a pune în valoare şi de a umple de viaţă, Piața Traian, care a intrat, în ultimii ani, într-un con de umbră.

Ideea este a celor de la Pieţe SA, care îi aşteaptă pe vizitatori cu o mulţime de surprize.

targ produse traditionale08

Timişorenii sunt aşteptaţi cu cașcaval afumat, șuncă, dulceață, murături, zacuscă, brânză de burduf, miere, vin, rachiu și multe altele.

Pe scenă vor urca Ansamblul „Timișul” și soliștii Andreea Voica, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Teleagă Meka, Dumitru Stoicănescu, Larisa Murariu, Doriana Talpeș, Alina Radi, Maria Didraga și formația din Serbia Aca Cirkovici.

targ produse traditionale02

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.