Skip to main content

Cel mai dulce eveniment, la USAB Timişoara! Vino să deguşti diverse sortimente de miere

Timp de trei zile, Agro Village din incinta Universităţii de Ştiinţe Agricole din Timişoara geste gazda Târgului Mierii.

Startul evenimentului, organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, Filiala Timiș în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara, se se va da joi, 28 iulie, la ora 10:00

CITEŞTE ŞI: Incendiu uriaş, la un depozit de furaje! Peste 10 ore s-au chinuit pompierii să stingă vâlvătaia

Târgul Mierii este locul perfect pentru a te îndulci cu minunatele produse ale stupului, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor.

“Acest eveniment se dorește a fi o oportunitate pentru toți consumatorii produselor apicole din Timișoara și împrejurimi cât și pentru apicultori, prin promovarea produselor apicole din stupina proprie. Vizitatorii târgului vor găsi diferite sortimente din acest minunat dar al naturii, de la miere de salcâm, polifloră, tei, mană, rapiță şi zeci de alte produse apicole: faguri cu miere, miere cu nuci, cu scortişoară sau cu cătină, siropuri cu miere, polen, propolis etc”, transmit organizatorii.

La târg va fi şi un stand de degustare a diferitelor sortimente de miere dar și o tombolă cu produse apicole.

Pe parcursul evenimentului vor fi organizate și competiții pe diverse teme: cel mai frumos stand, cel mai interesant produs, cea mai frumoasă etichetă și altele.

Târgul Mierii adună cei mai pricepuți apicultori din județul Timiș și vecinătate, dar și firme specializate (distribuitori locali) în domeniul produselor apicole.

CITEŞTE ŞI: Puncţii mamare sub ghidaj ecografic, pentru depistarea cancerului de sân! Cea mai nouă tehnică, folosită de medicii de la Spitalul Victor Babeş

De asemenea cu ocazia Târgului Mierii, de la ora 10.30 în Amfiteatrul A1, va avea loc deschiderea secţiunii de comunicări, unde vor fii sustinute Conferințe pe teme de apiterapie și produse apicole susținute de: Dr. Roxana SPULBER de la I.C.D.A. București, iar pe patologie apicolă Prof. Univ. Dr. Narcisa MEDERLE de la USAMVBT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.