Skip to main content

Cea mai mare bătaie cu apă din țară, la Timișoara! Nu rata o zi plină de distracție, chiar în acest weekend

Nici bine nu a venit vara, că deja distracția este în toi. Și cum în acest weekend se sărbătoreşte Ziua Copilului, relaxarea şi voia bună sunt pretutindeni.

La Timişoara, distracţia continuă şi mâine, când, de la ora 14:00, toată lumea este aşteptată la cea mai mare bătaie cu apă din Romania, în noul parc de pe malul Begăi, Parcul Josef Frantz.

Organizatorii anunță mai multe premii și surprize, printre care și participarea la eveniment a unor fotografi profesioniști, care vor imortaliza fiecare moment de neuitat cu tine și prietenii tăi.

De asemenea, la această ediție a bătăii cu apă, organizatorii anunță mai multe reguli:

1. Toti/Toate participanții/participantele nu trebuie să întreacă limita bunuli simt, fără înjurături, altercatii etc.

2. Copii sub 10 ani, trebuie sa fie insotiti neaparat de cineva cu varsta 16+.

3. Daca folosiți pistoale, nu țintiți spre față, pentru a evita accidentările.

4. Este interzis orice act de violență. Fizică sau verbală.

5. Când ramaneți fara apa, stați în rand. Nu vă ingrămadiți, împingeți, sau să vă băgați în față.

6. Este interzisă urcarea/cățărarea prin copaci sau alte ,,obiecte” din jur.

7. Este interzis accesul persoanelor sub influența alcolului sau a narcoticelor la eveniment.

Participarea este gratuită așa că nu mai sta pe gânduri, mergi alături de prieteni și familie, adu-ți pistoalele cu apă, gălețile și cele mai colorate haine din garderoba ta și dă drumul la distracție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.