Skip to main content

Carla’s Dreams și Feli, în concert la Timișoara! Nu rata un spectacol pe cinste, de Ziua Copilului

A sosit cea mai așteptată zi a anului de către copii, iar cu această ocazie, tot orașul este pregătit pentru a le oferi micuților experiențe de neuitat, menite să le umple sufletele de bucurie.

Însă, uitați nu sunt nici cei mari, care vor avea parte de o mulțime de evenimente artistice culturale sau sportive.

Printre acestea se numără și două concerte, care vor avea loc la Shopping City Timișoara, susținute de unii dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, Carla’s Dreams și Feli.

Astfel că, toți timișorenii, de la mic, la mare, sunt așteptați pentru a se bucura de muzică live, începând de la ora 19:30, când pe scenă va urca Feli, iar o oră mai târziu, vor dansa pe ritmurile pieselor celor de la Carla’s Dreams.

Concertele se vor desfășura în parcarea de sus a centrului comercial, iar intrarea va fi liberă pentru cei care au cont în aplicația SPOT.

Totodată, cu prilejul celebrării Zilei Copilului, la Shopping City Timișoara se vor organiza mai multe evenimente de excepție, care nu vor exclude nici părinții, printre care „Robotics Fest”, „Face painting& animații” sau „Padbol Open Doors”.

Cei interesați pot afla mai multe informații despre evenimentele organizate de 1 Iunie accesând pagina de facebook a centrului comercial.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.