Skip to main content

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

Dacă ieri, reprezentanţii STPT au ajuns la la Herculane, Orșova și Drobeta-Turnu Severin, astăzi şi mâine vor fi în Oltenia.

În toate oraşele în care opresc, cei din caravana stau de vorbă cu persoanele interesate şi le oferă detalii despre posturile de conducător de bord – tramvai, autobuz, troleibuz, disponibile în cadrul societății.

“Astăzi, colegii noștri se află la Craiova, urmând a face o oprire pe după-amiază și în Filiași pentru a duce vestea angajărilor în cadrul societății și a căuta oamenii potriviți pentru a se alătura echipei noastre. Suntem nerăbdători să cunoaștem cât mai multe persoane interesate de meseria de conducător de bord în cadrul unui serviciu public local cu o tradiție de 155 de ani și, de aceea, mâine ne vom afla în Târgu Jiu. Scopul acestei campanii este de a reduce deficitul de personal de bord pentru a asigura o frecvența crescută pe toate liniile din oraș. Avem nevoie de aproximativ 150 de noi conducători de bord și căutăm oameni dedicați și pasionați care vor să facă o diferență în transportul public din Timișoara. Dacă ești interesat să faci parte din echipa noastră, nu ezita să ne contactezi. Împreună, putem contribui la o experiență a călătoriei mai bună pentru toți locuitorii orașului”, transmite STPT.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.