Skip to main content

CCIAT şi ISU Banat prezintă ultimele noutăți legislative din domeniul securității la incendiu!

Acțiunile de informare cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019 continuă cu un seminar privind legislația în domeniul securității la incendiu.

Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş organizează în data de 13 martie, începând cu ora 10.00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, seminarul de informare cu tema: “IMPORTANȚA SOLICITĂRII ȘI OBȚINERIIAUTORIZAȚIEI DE SECURITATE LA INCENDIU”

Temele abordate în cadrul seminarului vizează:

• Legislația specifică avizării și autorizării;

• Obligația obținerii autorizației de securitate la incendiu și sancțiunea contravențională pentru firmele care funcționează fără această autorizație; 

• Categoriile de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării; 

• Legea nr. 28/2018 pentru completarea Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Seminarul va fi susținut de Cpt.Ing. Cătălin Constantin COSACU, Șef Inspecția de Prevenire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş. 

Seminarul se dorește a fi unul interactiv, astfel încât participanții să primească răspuns la toate întrebările legate de obținerea autorizației de securitate la incendiu, obligatorie din 1 octombrie 2017.

Seminarul este gratuit pentru firmele membre ale CCIAT. Termenul de confirmare este 11 martie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.