CCIAT şi ISU Banat au prezentat firmelor timișene ultimele noutăți legislative din domeniul securității la incendiu!

Acțiunile de informare cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019 continuă!

Astăzi a fost organizat  un seminar privind legislația în domeniul securității la incendiu.

CITEȘTE ȘI: O nouă licitaţie, la Bastionul Theresia! Ultimul spațiu disponibil îşi aşteaptă chiriaşii

Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş au organizat seminarul de informare cu tema: “IMPORTANȚA SOLICITĂRII ȘI OBȚINERIIAUTORIZAȚIEI DE SECURITATE LA INCENDIU”.

Continuă seria de evenimente de informare pe a veni în sprijinul beneficiarilor, proiectanților și executanților de construcții în principal care se supun avizelor autorizării. Vrem să oferim cât mai multă transparență și cât mai mult sprijin în ceea ce înseamnă anumite probleme identificate și de a realiza o comunicare bilaterală și de a ne transmit problemele cu care se confruntă și bineînțeles a transmite și problemele cu care ne confruntăm noi în relația cu proiectanții în general”, spune Lucian Mihoc, șeful ISU Banat.

seminar isu banat 2

Este un eveniment important pentru noi, dar și pentru întreaga comunitate de afaceri din județ. Este un eveniment în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, știm că cele mai mari probleme sunt în acest domeniu, și spun în acest domeniu pentru că se pierd vieți, și cu efortul celor de la ISU există posibilitatea ca aceste evenimente urâte să dispară. Organizăm astfel de evenimente în fiecare an pentru a preveni mediul de afaceri, pentru a lua toate măsurile ca aceste întâmplări să nu aibă loc. Este al cincilea eveniment pe care îl organizăm în cadrul programului de instruire și infoarmare a mediului de afaceri privind legislația națională și europeană”, spune Florica Chiriță, președintele executiv al CCIA Timiș.

CITEȘTE ȘI: Mort de beat, un manelist din Timişoara a urcat la volan şi a leşinat în trafic! Ce a urmat?

Reprezentanții Camerei de Comerț Timiș anunță că urmează un seminar important cu DSVSA, DSP și OPC în data de 2 aprilie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.