Skip to main content

CCIAT organizează un curs gratuit de competențe digitale, nivel de bază!

CCIAT derulează proiectul ”DIGITALIZĂM VESTUL”, prin care sprijină angajații și angajatorii din Regiunea Vest în domeniul alfabetizării digitale și a TIC.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de beneficiar și S.C. DIACOSTAMPET SRL partener în cadrul Proiectului “Digitalizăm Vestul”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, anunță lansarea cursului gratuit de COMPETENȚE DIGITALE (nivel de bază).

Cursul vizează dobândirea de competențe specifice necesare la locul de muncă din sfera sistemelor de operare și a suitelor de aplicații Office, de gestionare a documentelor electronice și utilizare a Internetului, respectiv:

  • Utilizarea unui sistem de operare;
  • Competențe de bază despre hardware;
  • Prelucrarea și gestionarea de documente electronice, schimb de informații electronice;
  • Competențe de bază pentru utilizarea Internetului;
  • Utilizarea rețelelor sociale personale sau profesionale;
  • Utilizarea serviciilor digitale gratuite oferite de diverse companii;
  • Securitate cibernetică, introducere în securitatea sistemelor informatice.

Cursul se va derula în perioada mai-iunie 2023 și are o durată de 120 ore: 40 ore teorie desfășurate fizic la Centrul Regional de Afaceri Timișoara și 80 ore practică desfășurate on-line.

Reamintim că proiectul are ca obiectiv sprijinirea a 32 întreprinderi care activează în domeniile cu potențial economic competitiv conform SNC și SNCDI din județele Timiș, Arad și Hunedoara prin: Furnizarea de programe de formare a competențelor digitale și de programe de evaluare și certificare a competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale; Determinarea necesarului de formare profesională și organizarea de programe de învățare la locul de muncă în domeniul alfabetizării digitale și TIC.

Înscrierea la curs se face prin completarea Cererii de Înscriere care poate fi descărcată accesând link-ul: https://www.cciat.ro/cciat_Curs_Competente_digitale_nivel_basic_.

După completare, cererea se transmite pe e-mail la adresa: cculda@cciat.ro sau esirbu@cciat.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.