Skip to main content

CCIAT organizează o sesiune de informare a agenților economici timișeni privind legislația muncii!

Camera de Comerț din Timiș în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă, sub egida Instituției Prefectului, organizează un seminar de informare și instruire a agenților economici privind modul de aplicare a noilor reglementări legislative intrate în vigoare, sub genericul: LEGISLAȚIA MUNCII 2023.

Evenimentul are loc în data de 16 februarie, de la ora 11:00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (Bd. Eroilor de la Tisa nr.22).

Vor fi abordate teme precum:

  • Ultimele modificări ale CODULUI MUNCII
  • Reglementări privind SECURITATEA ŞI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ, în mod deosebit ACCIDENTELE DE MUNCĂ
  • Versiunea 6.0.8. a aplicaţiei REVISAL. Înregistrarea corectă în aplicație a contractelor individuale de muncă conform O.U.G. nr.132/2020.

Seminarul va fi susţinut de Pavel KAŞAI, șeful ITM Timiș, Ileana MOGOŞANU, inspector șef adjunct Relaţii de Muncă din cadrul ITM, Rolf Athalvin LUPU, inspector șef adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă și Natalia ENII, expert IT.

Participarea este gratuită pentru membri CCIAT.

Taxă de participare: 150 lei + TVA pentru firmele nemembre.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea unui formular de participare.

Evenimentul se înscrie în programul CCIA Timiș pentru anul 2023 de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări naţionale și eurpene în diferite sectoare de activitate, organizat în colaborare cu serviciile serviciile publice deconcentrate din teritoriu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.