Skip to main content

CCIAT organizează o sesiune de informare a agenților economici privind legislația muncii

A fi om!

CCIA Timiş și Inspectoratul Teritorial de Muncă, organizează în data de 16 februarie un seminar de instruire a angajatorilor privind modul în care trebuie aplicate noile acte normative intrate în vigoare în 2021.

CITEȘTE ȘI: Timişul, judeţul cu cea mai mare rată de infectare din ţară! Cum explică medicul Virgil Musta, situaţia?

Vor fi abordate următoarele teme: 

 Modificări ale CODULUI MUNCII;

 Legea nr. 81/2018 privind reglementarea activității de TELEMUNCĂ și Legea nr. 55/2020 privind UNELE MĂSURI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI COVID-19;

 Reglementări privind SECURITATEA ȘI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ, în mod deosebit ACCIDENTELE DE MUNCĂ;

 Hotărârea nr. 905/2017 privind REGISTRUL GENERAL DE EVIDENȚĂ AL SALARIAȚILOR.

Seminarul este susținut de specialiști ai ITM Timiș:

– Pavel KAŞAI, Inspector Șef

– Ileana TOMOIAGĂ, Inspector Șef Adjunct Relații de Muncă 

– Anton Francisc SZASZ, Inspector Şef Adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă  – Natalia ENII, Expert IT

Seminarul se va organiza pe platforma ZOOM – o platformă gratuită pentru participanți, care nu necesită crearea unui cont. Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon, conexiune la internet și acces la cameră și microfon.

Participarea la eveniment este gratuită.Înregistrarea la seminar se face accesând link-ul de mai jos:https://zoom.us/meeting/register/tJUpduirrjsjEtzWyZyhmsrXZfIT2qFyEX7fDupă înregistrare, paricipanții vor primi un e-mail de confirmare cu informații privind accesul la eveniment la data şi ora specificate.

CITEŞTE ŞI: Ameninţat cu pistolul, în plină stradă! Un tânăr a cerut disperat, ajutorul Poliţiei

CCIA Timiș organizează de peste 20 ani, în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, un program de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate,  program ce își dovedește eficiența printr-o largă audiență, prin acuratețea informațiilor transmise, dinamismul și interactivivitatea prezentărilor și profesionalismul intervenienților.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Creșterea alarmantă a cazurilor de cancer îi face pe cei de la Asociația Oncohelp Timișoara să extindă capacitatea centrului în care bolnavii primesc  tratamentul de care au nevoie.
În perioada 17 – 21 mai, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș invită firmele timișene să facă parte din delegaţia de afaceri care va vizita IBA 2025 – care va avea loc la Düsseldorf, în perioada 18 – 22 mai.
A vrut să dea o mână de ajutor, dar s-a trezit în plasa unor indivizi cu gânduri necurate. Este pățania unei tinere din Timișoara, care a fost tâlhărită, pe o stradă din oraș.
Primăriile marilor orașe din regiunea de vest a țării au acum posibilitatea de a accesa bani europeni, prin Programul Regional Vest 2021-2027, pentru investiții în infrastructura rutieră, în modernizarea sau construirea de șosele de centură, pasaje, noduri rutiere și pasarele pietonale, pentru decongestionarea traficului.
Scene incredibile, în această dimineață, când șoferii prinși în trafic nu înțelegeau de ce una dintre mașini nu pleacă de la semafor.
Forțele de intervenție au fost solicitate să acționeze de urgență la locul unui accident grav, în care au fost implicate o mașină și un tir.
Cancerul de sân, cel pulmonar și afecțiunile din patologia digestivă continuă să fie cele mai frecvent întâlnite forme de boli oncologice în rândul pacienților tratați în cadrul Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp Timișoara. Aproape 80% dintre cei 4.300 de pacienți noi înregistrați în 2024 suferă de una dintre aceste afecțiuni oncologice.